Consumer Insight advies

Keep Walking helpt je jouw doelgroep beter te begrijpen en geeft nieuwe inzichten en begeleidend advies aan marketeers in alle fases van de innovatiefunnel, bij merkvraagstukken of bij het ontwikkelen van nieuwe communicatie.
Keep Walking zal altijd eerst kijken of jouw vragen op basis van beschikbare informatie beantwoord kunnen worden. Vaak ligt er al heel veel data, maar ontbreekt simpelweg de tijd om alles te combineren. Keep Walking blijft net zolang zoeken naar de verborgen schatten in jouw beschikbare marketing- en consumenteninformatie tot er niets meer te vinden is (klik hier voor meer informatie).

Ook kan Keep Walking aanvullend consumentenonderzoek voor je doen om de laatste gaten in kennis op te vullen of om innovaties of nieuwe communicatie voor te leggen aan consumenten.
Mocht je op structurelere wijze in contact willen blijven met je doelgroep, dan bedenkt Keep Walking hier een creatieve oplossing voor.

Zie Keep Walking maar als een wandeling in de buitenlucht: zo’n wandeling die de radartjes laat draaien en nieuwe inzichten geeft, dingen op een rijtje zet en jou daarmee verder helpt en in beweging krijgt.

Klik hieronder voor meer informatie over de diensten van Keep Walking.

Keep Walking - voor marketinginzichten

"Mijn bedrijf zit bovenop een berg marketing- en consumentendata, maar ik heb geen idee waar ik de tijd vandaan moet halen om hier mooie, concrete inzichten uit te halen. Help me begrijpen wat we al weten voordat er weer een onnodig extra marktonderzoek gedaan wordt!"