Daarom

Net zoals bij een goed merk vindt Keep Walking het belangrijk dat zij je op meerdere niveaus aanspreekt. Op rationeel, tastbaar niveau zijn er zeer goede redenen om met Keep Walking aan de wandel te gaan voor consumer insight-, innovatie- en marketingvraagstukken:
Op de hoogte van laatste methodes door ervaring bij topwerkgever
Keep Walking heeft 11 jaar werkervaring in marketing en insights waarvan 7 jaar bij multinational en marketingvoorloper Unilever. Hierdoor heeft Keep Walking gewerkt met de laatste methodes op marketing- en insightgebied.
Strategisch én praktijkgericht
Keep Walking heeft zowel business-to-business als business-to-consumer gewerkt. Bovendien heeft zij niet alleen voor Unilever, maar ook in het MKB gewerkt. Hierdoor is Keep Walking breed inzetbaar en houdt zij altijd de praktijk in het achterhoofd zonder het grote plaatje en de lange termijn uit het oog te verliezen.
Groot netwerk
Keep Walking heeft een groot netwerk van marktonderzoeksbureaus en weet voor elk vraagstuk het juiste onderzoek op te zetten met het best passende bureau. Daarnaast weet Keep Walking vaak onverwachte linkjes te leggen tussen organisaties, informatie en personen waardoor je verrassend nieuwe inzichten krijgt.
Ervaring met diverse typen data
Keep Walking heeft ervaring met zowel kwalitatieve als kwantitatieve data en kan ze moeiteloos combineren:

 • Data van huishoudpanels: GfK
 • Kassascandata: AC Nielsen, IRI
 • Diverse strategische studies: Usage & Attitude, Market Brand Advisor, Triggers & Barriers
 • Merkpositionerings- en segmentatiemodellen: Needscope, Mentality
 • Diverse adhoc-onderzoeken voor concept, communicatie, verpakking en product


 • Keep Walking kijkt verder dan haar neus lang is en weet door de juiste foefjes nog veel bruikbare extra informatie te vinden op het internet.

  Voor “harde number crunching”, het genereren van data of analyses in SPSS is Keep Walking overigens niet de meest aangewezen persoon.  
  "Creatief analytisch"
  Keep Walking kan als geen ander diverse informatiebronnen aan elkaar knopen en er de juiste inzichten uithalen. Keep Walking is dan ook ontzettend analytisch, maar wees niet bang: ze is zeker geen gortdroog persoon. Keep Walking gebruikt haar analytische talent op een creatieve manier en zorgt er altijd voor dat haar analyses op een aansprekende manier worden gepresenteerd. Hiervoor werkt Keep Walking samen met cartoonists en andere “creatievelingen”.
  Gedegen
  Keep Walking werkt grondig en gedegen en haat het om kort door de bocht te zijn. Onnodige omwegen worden uiteraard wel vermeden…
  Sterk doelgroepgericht
  Door haar studie Bedrijfscommunicatie en haar ervaring als marketingcommunicatiemanager weet Keep Walking als geen ander hoe je een boodschap over de bühne moet krijgen. Combineer dit met haar ervaring als Insight manager bij Unilever en je weet zeker dat Keep Walking optimaal doelgroepgericht is! Dit zie je ook terug in de manier waarop ze haar adviezen aan jou presenteert: geen ellenlange verhalen, maar alleen de belangrijkste hoofdpunten op een creatieve manier gepresenteerd.
  Dat het op rationeel niveau in orde is, is voor Keep Walking niet voldoende. Ook op gevoelsniveau moet het klikken, net zoals jouw favoriete merk goed "klikt" met jou. Keep Walking is:

  Objectief en eerlijk

  Keep Walking durft te zeggen waar het op staat, hierdoor weet je altijd wat je aan haar hebt. Het zit in haar natuur om zaken kritisch te bekijken en door te vragen om alles scherp te krijgen. Niet om te zeuren of om moeilijk te doen, maar uiteindelijk alleen maar om ervoor te zorgen dat jouw product, merk of dienst de juiste aansluiting vindt bij de klant.

  Beweeglijk

  Keep Walking kan er niks aan doen, maar ze heeft een sterke drang naar vernieuwing en vooruitgang, teveel routine is niks voor haar. Daardoor zal ze altijd proberen het net weer even iets anders te bekijken of beter te doen dan anders. Bovendien houdt zij ervan zelf ook vaak in beweging te komen. Keep Walking is letterlijk en figuurlijk beweeglijk!

  Extravert en introvert

  Wanneer je met Keep Walking werkt, zul je merken dat zij energiek, vrolijk en gepassioneerd in de omgang is, maar bedachtzaam, analytisch en gedegen in het werk zelf.

  Informeel

  Keep Walking benadert mensen met humor, maar neemt haar werk en opdrachtgever uiteraard wel serieus ;-)

  Ook weten of het klikt?

  Neem contact op met Keep Walking!